PUL Servisi (A-1 Erkek Servisi)
26 Eylül 2024

Pul Servisi.jpg

A1 Kliniğinde anksiyete bozuklukları, depresif bozukluklar, iki uçlu bozukluk ve psikotik bozukluk tanılı erkek hastaların kabul edildiği bir kliniktir. Her iki katta 24’er olmak üzere toplam 48 hasta yatağı mevcuttur. Hastaların servise yatışını takiben tıbbı tetkikleri, psikiyatrik muayeneleri, ilaç tedavileri, anestezili EKT uygulamaları ve  hasta yakını görüşmeleri özenle gerçekleştirilmektedir (Hafta da iki gün hasta aileleri ile hekim tarafından görüşme yapılmaktadır) . Yatarak tedavi gören  hastalara yönelik; hekim, hemşire ve psikolog tarafından günaydın toplantıları, bireysel ve grup psikoterapisi, psikoeğitim, sinema saati vb. yapılmaktadır. Ayrıca klinik psikoloğumuz tarafından çeşitli psikometrik testler, nöropsikolojik testler yapılmaktadır.
Hasta uğraşılarına yönelik alanında uzman öğretmenler tarafından egzersiz, resim, müzik, el sanatları gibi rehabilitasyon çalışmaları klinik ekibince yürütülmektedir.